Visste du at du kan bruke Matproteinet i middagsmaten for å øke proteininnholdet? I denne oppskriften lager vi en proteinberiket spicy kyllingburger. Oppskriften er kun for selve burgereren, velg selv hva du ønsker av tilbehør og om du vil servere den i burgerbrød eller som en sandwhich.
Ingredienser
- 400 g Kyllingkjøttdeig
- 2 ss PRIOR Matprotein
- 5 gr Salt
- 2 gr pepper
- 2 ss Cottage cheese
- 1 stk Vårløk finsnittet
- 1 ss Shirachasaus
Fremgangsmåte
- Mix kjøttdeig og salt til en seig deig
- Tilsett det øvrige og bland godt
- Lag 4 store burgere med hendene og la de hvile på kjøl i minst en time
- Stekes gylne i litt olje i stekepanne til de er gjennomstekt (72°c)
Tips!
Disse burgerne er smaksrike og juicy, og passer perfekt enten til middagsmat eller i lunsjboksen. De egner seg også godt til frysing, og kan lett varmes opp i ovnen.